JEŽEK SONIC HITI V MOJKINO

  • Vpisana dne 07.02.2020 ob 20:10
JEŽEK SONIC HITI V MOJKINO

Februarja tudi v MOJKINO prihaja izjemno hiter moder jež po imenu Sonic, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu v animirani družinski pustolovščini Ježek Sonic. Ježek Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Zase rad pravi, da je majhna modra kepa superenergije v izredno čednem paketu. In da bi rešil svoj planet, je prišel na našega.

Paramount Pictures v sodelovanju s Sega Sammy Company predstavlja pustolovščino, ki je posneta po istoimenski videoigrici, ki jo je izdala Sega. Režiral jo je Jeff Fowler, scenarij pa napisala Patrick Casey in Josh Miller. Ježku je svoj glas posodil Ben Schwartz, v sinhronizirani različici pa igralec Voranc Boh.

Ježek Sonic po nesrečnem naključju pride na Zemljo. Med pustolovščinami na našem planetu se spoprijatelji s policistom Tomom Wachowskim (James Marsden) iz majhnega mesta in skupaj se podata v boj proti zlobnemu dr. Robotniku (Jim Carrey), ki skuša ježka Sonica ugrabiti in prevzeti njegove supermoči, da bi zavladal svetu.

Animirano družinsko pustolovščino si boste lahko v sinhronizirani verziji ogledali na vseh lokacijah MOJKINO v februarju.

Vstopnice so že na voljo na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Ježek+Sonic

Vljudno vabljeni :)