MOJKINO ART AJDOVŠČINA 9.2.2020

  • Vpisana dne 06.02.2020 ob 09:32
MOJKINO ART AJDOVŠČINA 9.2.2020

MOJKINO bo v nedeljo, 9.2.2020, z ART programom ponovno v Dvorani Prve slovenske vlade, kjer si boste lahko ogledali sledeče filme:

 

15:15 LOTI IN IZGUBLJENI ZMAJI

Sinhronizirano.

Prijazna in radovedna psička Loti raziskuje svet, ki je poln zanimivih reči in nenavadnih bitij. Kakšna sreča za Loti, pri tokratni dogodivščini se ji pridruži čisto mlada sestrica Rozi. Profesorjema, rakunu Karlu in ribi Viktorju, bosta pomagali najti pot do starodavnih mitoloških zmajev, ki bruhajo ogenj. Če jim uspe posneti zmajsko pesem, bosta profesorja zmagala na posebnem tekmovanju v snemanju starodavnih pesmi.


16:45 PAT IN MAT: ZIMSKE RADOSTI

Sinhronizirano.

Pat in Mat bosta prvič uživala v zimi. Le kako bosta okrasila svojo božično hišo, kakšna darila bosta našla pod božičnim drevesom? Sploh imata enako drevo kot mi ali bosta naredila prav posebnega? Po zabavi na snegu bi bila vroča savna popolna, zato ju Pat in Mat zlahka zgradita. Pa bo res vse tako kot si želita? In kako bosta praznovala konec leta? Zima bo dolga, božič in novo leto pa bosta pričakala s čudovitim ognjemetom. Tokrat ju res ne more nič ustaviti?!


18:00 1917

Na vrhuncu prve svetovne vojne je dvema britanskima vojakoma, Schofieldu in Blakeu, podana nemogoča misija - v tekmi s časom morata prečkati sovražnikovo ozemlje in prenesti sporočilo, ki bi lahko ustavilo smrtonosni napad na stotine vojakov, med katerimi je tudi Blakejev lastni brat.

* Film je prejel 10 nominacij za nagrado OSKAR, med drugim tudi nominacijo za najboljši film in najboljšega režiserja!

* Na podelitvi prestižnih filmskih nagradi ZLATI GLOBUS si je 1917 prislužil kipca za NAJBOLJŠI FILM (drama), Sam Mendes pa kipca za NAJBOLJŠO REŽIJO.

* Celoten film je posnet z ENIM NEPREKINJENIM POSNETKOM, kar gledalcu da občutek, da se nahaja sredi vojnega območja.

 

Vstopnice si že lahko zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/mojkino-art.html

Vljudno vabljeni!