NEPONOVLJIVA HARLEY QUINN PRIHAJA V MOJKINO

  • Vpisana dne 04.02.2020 ob 12:05
NEPONOVLJIVA HARLEY QUINN PRIHAJA V MOJKINO

Vse od filma Odred odpisanih (Suicide Squad) je Margot Robbie v vlogi zloglasne Harley Quinn ostala v spominu vsem in težko se je čakalo povsem njen film. Samostojni filmi z ženskimi superjunakinjami so v kinodvoranah postali stalnica in vsakič znova navdušujejo gledalce in kritike, tokrat pa bo svoj samostojen film dobila tudi kaotična, neponovljiva, nepredvidljiva in predvsem nepozabna Harley Quinn, ki jo imamo zelo radi kljub temu, da je naziv antijunak skladen z njeno vlogo v Gothamu. Podobno kot Deadpool, Harley Quinn s svojo osebnostjo, izgledom in otroško igrivostjo ter humorjem odstopa od zlobnežev in se v trenutkih pokaže kot junakinja.

Film z domiselnim in izjemno dolgim naslovom PTICE ROPARICE (IN FANTASTIČNA OSAMOSVOJITEV HARLEY QUINN) je kaotična zgodba, ki jo ves čas pripoveduje ravno Harley na način, kot jo lahko pove le ona. Poti Harley Quinn, Lovke (Huntress), Črnega kanarčka (Black Canary) in Renee Montoye se združijo, ko se najbolj podel narcističen zlobnež Gothama, Roman Sionis in njegov zagnan pajdaš Zsasz odločita, da bosta ujela mlado dekle po imenu Cass ter ob tem razdejala celoten Gotham. Ta nenavadna četverica zdaj nima druge izbire, kot da sodeluje in uniči Romana ter zavzame mesto Gotham.

Ste pripravljeni na kaos, kakršnega lahko pripelje samo Harley Quinn? Oglejte si akcijsko pustolovščino na vseh lokacijah MOJKINO v februarju.

Vstopnice si čimprej zagotovite na https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Ptice+roparice

Vljudno vabljeni :)