TERMINATOR: TEMAČNA USODA

  • Vpisana dne 04.11.2019 ob 23:37
TERMINATOR: TEMAČNA USODA

Terminator: Temačna usoda je po 28. letih ponovno združila slavnega režiserja Jamesa Camerona in zvezde originalnih filmov Lindo Hamilton in Arnolda Schwarzeneggerja v napeti akciji, ki nadaljuje zgodbo iz filma Terminator 2: Sodni dan.

Daljnega leta 1984 se Jamesu Cameronu ni niti sanjalo, da bo ustvaril svetovni fenomen, ko je začel s snemanjem Terminatorja - izvirni znanstveno-fantastični film o kiborgu iz prihodnosti, ki pripotuje v sedanjost in poskuša uničiti človeštvo. Izjemno mračen vendar inteligenten scenarij ter glavna ženska vloga sta bila za tiste čase bolj izjema kot pravilo, tvorila pa sta nenavadno kombinacijo.
Zahvaljujoče pozitivnim reakcijam gledalcev in odličnim kritikam je Terminator spremenil Lindo Hamilton in Arnolda Schwarzeneggerja v filmske zvezde, Camerona pa v poznanega režiserja svetovnih razsežnosti.

Kljub temu, da so o Terminatorju posneli še tri filme in tudi televizijske serije, je Terminator 2: Sodni dan označil konec sodelovanja med Cameronom in Lindo Hamilton - vse do današnjih dni, torej do filma TERMINATOR: TEMAČNA USODA, ki nadaljuje zgodbo, ki jo je Sodni dan zaključil.

Film je režiral Tim Miller, poznan po svetovni uspešnici Deadpool, scenarij pa so napisali David Goyer (Vitez teme, Batman: Na začetku), Justin Rhodes in Billy Ray.

Terminator: Temačna usoda si boste lahko ogledali na vseh rednih lokacijah MOJKINO v novembru.

Vstopnice so že na voljo na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Terminator:Temačna+usoda

Vljudno vabljeni! :)