MALI JETI PRIHAJA V MOJKINO

  • Vpisana dne 14.10.2019 ob 21:04
MALI JETI PRIHAJA V MOJKINO

Ta mesec se boste lahko podali na nepozabno epsko avanturo v kraje na daljni vzhod. Mali jeti bo s pomočjo prijateljev skušal najti pot domov. DreamWorks Animation in Pearl Studio predstavljata avanturo, ki se bo odvijala v mestu Šanghaj in na stotine kilometrov stran v zasneženi Himalaji.

Animirano poslastico je režirala Jill Culton (Sezona lova), napisala pa je tudi scenarij, kot producentka je sodelovala Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Domov), izvršni producent je Tim Johnson (Za živo mejo, Domov, Mravljinec Z), sorežiser pa Todd Wilderman (Troli, Krudovi). V sinhronizirani različici so glavnim likom svoje glasove posodili igralci Zala Djuric Ribič, Luka Markus Štajer, Gal Žilavec, Alenka Tetičkovič, Pavel Ravnohrib, Žiga Bunič, Nina Skrbinšek, Aja Kobe in drugi.

O ZGODBI:

Ko najstnica Yi (Chloe Bennet, v sinhronizirani različici Zala Djuric) na strehi svojega bloka v Šanghaju naleti na mladega jetija, s pomočjo svojim dveh prijateljev – Jina in Penga – skuša magično bitje spraviti nazaj v svoj dom k staršem. Skupaj se odpravijo na epsko popotovanje na najvišjo goro na svetu Everest, na dolgi poti pa se bodo morali spretno izogibati premožnemu Burnishu, ki skuša jetija na vsak način ujeti ter zoologinji Dr. Zari, ki ima tudi sama zanj posebne načrte.

Vstopnice za animirano pustolovščino Mali jeti so že na voljo na https://mojkino.mojekarte.si/Mali+jeti.

Vljudno vabljeni :)