HIT GROZLJIVKA MESECA SEPTEMBRA - TISTO: DRUGO POGLAVJE

  • Vpisana dne 09.09.2019 ob 20:13
HIT GROZLJIVKA MESECA SEPTEMBRA - TISTO: DRUGO POGLAVJE

Nova kino uspešnica studia Warner Bros je že v prvih dneh predvajanja v Sloveniji ustvarila rekordno število ogledov v kinu. S tem je TISTO: DRUGO POGLAVJE prejel naziv najboljšega kino odpiranja grozljivke vseh časov v Sloveniji, do sedaj pa je ta naziv pripadal grozljivki Nuna (The Nun), ki je v kina prišel v istem času prejšnje leto.

Film je nadaljevanje Mischiettijeve uspešnice iz leta 2017 – TISTO, ki je presegla več kot 700 milijonov dolarjev zaslužka po celem svetu in s tem presegla uspeh svojega žanra ter postala najbolj dobičkonosna grozljivka vseh časov. V filmu TISTO: DRUGO POGLAVJE igrajo James McAvoy (Možje X, Razcepljen) kot Bill, z oskarjem nominirana Jessica Chastain (Molly's Game, Mama) kot Beverly, Bill Hader kot Richie, Isaiah Mustafa kot Mike, Jay Ryan kot Ben, James Ransone kot Eddie in Andy Bean kot Stanley. Bill Skarsgård pa se seveda vrne v glavno vlogo kot klovn Pennywise.

27 let po tem, ko so Zgube premagale klovna Pennywisa, se le ta ponovno vrne in terorizira mesto Derry. Pripadniki kluba Zgub so zdaj odrasli in so že davno odšli vsak svojo pot. V Derryju je ostal samo Mike in ko začno otroci ponovno izginjati se odloči, da mora domov priklicati tudi ostale Zgube. Zaznamovani s travmami iz preteklosti se mora vsak od njih soočiti s svojimi najglobljimi strahovi, da bi jim skupaj uspelo uničiti Pennywisa za vedno, kar jih pripelje neposredno pred zlobnega klovna, ki je postal še bolj smrtonosen kot kadarkoli prej.

Najboljše grozljivke leta ne zamudite na vseh lokacijah MOJKINO v septembru, vstopnice za ogled pa si čimprej zagotovite na:  https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Tisto+Drugo+poglavje

Vljudno vabljeni! :)