Poletna uspešnica LEVJI KRALJ prihaja tudi v MOJKINO

  • Vpisana dne 05.09.2019 ob 15:26
Poletna uspešnica LEVJI KRALJ prihaja tudi v MOJKINO

Tudi v MOJKINO bo v septembru prišla na filmsko platno srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali že leta 1994. Spet se bomo podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj živali. Po smrti svojega očeta Mufase želi mladi Simba prevzeti prestol, čemur nasprotuje zlobni Scar, ki ima povsem svoje načrte. Začne se borba z že znanim izdajstvom, dramo in strašno tragedijo. S pomočjo prijateljev mora Simba hitro odrasti in si priboriti tisto, kar mu pripada.

Režiserjeva želja je bila dobiti nabor talentiranih in zelo skrbno izbranih igralcev ter pevcev na eni strani, ter izjemno talentirano in večkrat nagrajeno ekipo ustvarjalcev, da bi veličastno oživeli večno klasiko. Levjega kralja so zaupali pod režisersko taktirko Jona Favreauja (The Jungle Book, Iron Man), producenti so: Favreau, Jeffrey Silver, Karen Gilchrist. Scenarij je napisal Jeff Nathanson, po scenariju iz leta 1994, ki so ga napisali Irene Mecchi, Jonathan Roberts in Linda Woolverton.

Ne zamudite srčne zgodbe ter ikoničnih karakterje, ki ji zagotovo poznate, vendar tokrat na čisto nov način. Levjega kralja si boste lahko ogledali na vseh rednih lokacijah MOJKINO v septembru.

Vstopnice pa si čimprej zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Levji+kralj

Vljudno vabljeni! :)