NADALJEVANJE PRIGOD HIŠNIH LJUBLJENČKOV

  • Vpisana dne 27.05.2019 ob 14:09
NADALJEVANJE PRIGOD HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Letošnje poletje bo znova v znamenju domačih ljubljenčkov, saj se junija v MOJKINO vračajo prikupni hišni ljubljenčki, ki so nas razveseljevali v prvem delu animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pred dvema letoma.

Potem ko smo v prvem delu spoznali hišne ljubljenčke, ki so zapustili varen in topel dom in se preganjali po ulicah New York, se bomo v drugem delu poglobili v njihove osebnosti. Pri vseh domačih ljubljenčkih, ki smo jih spoznali v prvem delu, bo prišlo do velikih sprememb. Kuža Maks pri svoji lastnici Katie ne bo več na prvem mestu, saj se bo poročila in dobila naraščaj. Pa se bo Maks ujel z otrokom? Ko bo družina šla na izlet na kmetijo, bo Maks spoznal psa po imenu Greben (Rooster), oba pa bosta skušala premagati Maksove strahove. Medtem bo psička Gidget (ki je zaljubljena v Maksa) skušala rešiti Maksovo najljubšo igračo iz stanovanja, polnega mačk, zajček Kepca pa se bo odpravil na misijo reševanja tigra iz cirkusa.

Drugi del animirane komedije je tako kot prvi del režiral Chris Renaud (ki je sedel na režiserski stol animiranih uspešnic Jaz, baraba in Lorax), prav tako se vrača scenarist prvega dela Brian Lynch (ki je napisal scenarij tudi za animacijo Minioni). 

Animirane komedije SKRIVNO ŽIVLJENJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV 2 ne zamudite na rednih lokacijah MOJKINO v juniju:

  • 6.6.2019 Kranjska Gora *PREMIERA FILMA
  • 7.6.2019 Ajdovščina
  • 8.6.2019 Postojna
  • 9.6.2019 Ilirska Bistrica
  • 14.6.2019 Ravne na Koroškem
  • 16.6.2019 Jesenice

Vstopnice so že na voljo na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Skrivno+življenje+hišnih+ljubljenčkov+2

Vljudno vabljeni! :)