Ko dvojnost postane nočna mora: Grozljivka MI

  • Vpisana dne 12.03.2019 ob 18:10
Ko dvojnost postane nočna mora: Grozljivka MI

V MOJKINO prihaja svojevrstna grozljivka z naslovom Mi (Us), ki jo je režiral in napisal scenarij Jordan Peele, ki je prejel oskarja za scenarij za grozljivko Zbeži! (Get Out), kot producent pa je bil nominiran za najboljši film Črni KKKlanovec (BlackKklansman).

Zgodba opisuje družino, ki se nepričakovano sooči s svojimi dvojniki, ki jim grozijo s smrtjo. V glavnih vlogah zaigrajo oskarjevka Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II in Anna Diop.

O ZGODBI:

Adelaide Wilson (Lupita Nyong'o) se s svojo družino – možem Gabom (Winston Duke), hčerko Zoro (Shahadi Wright Joseph) in sinom Jasonom (Evan Alex) – odpravi na idilične počitnice v družinsko počitniško hišo na plaži. Ker jo iz preteklosti preganja nepojasnjena in nerešena travma, spremlja pa še vrsta nepričakovanih naključij, postaja prestrašena Adelaide vedno bolj prepričana, da se bo njeni družini pripetilo nekaj groznega. Po preživetem dnevu na plaži se družina vrhe v hišo, ko se v večernih urah na dovozu pojavijo štiri podobe. Kmalu odkrijejo, da so to njihovi dvojniki, ki jim strežejo po življenju.

 

Grozljivko MI si boste lahko ogledali MARCA na naslednjih lokacijah MOJKINO:

- 21. 3. 2019 KRANJSKA GORA
- 22. 3. 2019 RAVNE NA KOROŠKEM
- 23. 3. 2019 ILIRSKA BISTRICA

Vstopnice pa si lahko že zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/

Vljudno vabljeni!