Poišči sledi, nikomur ne zaupaj, pridi ven živ... SOBA POBEGA februarja v MOJKINO

  • Vpisana dne 08.02.2019 ob 18:09
Poišči sledi, nikomur ne zaupaj, pridi ven živ... SOBA POBEGA februarja v MOJKINO

Kaj se zgodi, ko družabna igra, vsem znana kot Soba pobega, kjer skupina igralcev v tematsko urejenem prostoru združi moči pri reševanju ugank, postane resničen boj za preživetje? Prav to se zgodi šestim igralcem v filmu Soba pobega, kjer se bodo proti vsem pričakovanjem znašli v nevarni igri za življenje ali smrt.

Priljubljena igra, ki so se je že udeležili številni igralci po vsem svetu, je zelo hitro postala svojevrstni fenomen. To je družabna igra, ki brez izjeme zahteva od igralcev timsko delo in komunikacijo. Ekipa mora tesno sodelovati pri reševanju najrazličnejših nalog. Razvozlati mora številne uganke in šifre, da v določenem času doseže zastavljeni cilj – pobeg iz sobe. Film Soba pobega se odvija v taki »sobi«, vendar v povsem drugačnih okoliščinah, in tokrat ne gre za nedolžno igro, temveč za resnično smrtno nevarnost.

Ko šest neznancev dobi skrivnostno povabilo v igro, za katero mislijo, da je običajna Soba pobega, navdušeno sprejmejo izziv, zlasti ko se izkaže, da zmagovalca čaka tudi denarna nagrada. Ampak v nasprotju z znanimi Sobami pobega, kjer je mogoče zaprositi za pomoč, če se pri čem zatakne, je tukaj kazen za neuspešno nalogo smrt.

Psihološki triler Soba pobega si boste ogledali februarja na vseh lokacijah MOJKINO, vstopnice pa si lahko že zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/Soba+pobega

Vljudno vabljeni! :)