Prihaja tretje nadaljevanje ene najbolj priljubljenih animiranih franšiz Kako izuriti svojega zmaja 3!

  • Vpisana dne 31.01.2019 ob 12:51
Prihaja tretje nadaljevanje ene najbolj priljubljenih animiranih franšiz Kako izuriti svojega zmaja 3!

Februarja v MOJKINO prihaja tretje nadaljevanje ene najbolj priljubljenih animiranih franšiz in eno najbolj pričakovanih poglavij risanke Kako izuriti svojega zmaja 3.

V novem poglavju nepozabne pustolovščine mladi Viking Viki (Hiccup) in zmaj Brezzobi (Toothless) končno le spoznata svoji usodi – on kot poglavar otoka Berk ob boku prijateljice Astrid in zmaj kot vodja svoje vrste. Po naključju naletita na skriti svet zmajev, Brezzobi pa spozna prikupno zmajčico Svetli bes. A kmalu Vikingom preti nevarnost, zapustiti morajo svoj edini dom, ki so ga poznali, se odseliti v bolj varne kraje in odkriti skriti svet, za katerega so mislili, da je le mit. Vikija in Brezzobega doleti največja grožnja do sedaj, ki bo njuno prijateljstvo, kot še nikoli do sedaj, postavila na preizkušnjo in boriti se bosta morala za to, kar jima največ pomeni.

DreamWorks Animation tako predstavlja presenetljivo zgodbo o odraščanju, o iskanju poguma, kako se soočiti z neznanim, ter kako nikoli nismo pripravljeni na to, da kakšno stvar enostavno izpustimo.

Animirano pustolovščino Kako izuriti svojega zmaja 3 bomo predvajali na vseh rednih lokacijah MOJKINO.

Vstopnice za film pa si lahko že zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/kako+izuriti+svojega+zmaja

Vljudno vabljeni :)