ANIMIRANA KOMIČNA POSLASTICA GRINCH PRIHAJA V MOJKINO

  • Vpisana dne 05.12.2018 ob 12:01
ANIMIRANA KOMIČNA POSLASTICA GRINCH PRIHAJA V MOJKINO

V MOJKINO decembra prihaja animirana komedija, ki predstavlja zgodbo o zelenem bitju, ki ne mara praznikov in se odloči, da bo zaradi tega drugim zagrenil najlepši praznični čas v letu - božič. Gre seveda za godrnjavega in zlobnega možica po imenu Grinch, ki bo postal Božiček in tako ukradel božič.

Filmski ustvarjalci uspešnih animacij Jaz, Baraba, Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov in Zapoj predstavljajo animirano pustolovščino, ki je zasnovana po zgodbi Dr. Seussa, enega najbolj priznanih ameriških avtorjev otroške literature, ki je ustvaril lik ciničnega in čemernega možica Grincha.

ZANIMIVOSTI:

  • Grinch je prvi animirani film produkcijske hiše Illumination, ki je posnet po istoimenskem filmu iz leta 2000, v katerem je glavno vlogo Grincha odigral komik Jim Carrey.
  • Gre za najnovejšo animacijo produkcijske hiše Illumination. Pred Grinchem so ustvarili več izjemno uspešnih in priljubljenih risank, kot so Zapoj, tri dele Jaz, baraba, Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Lorax, Minioni in Hop.
  • Ustvarjalci so si izvirno zamislili napovedi novih uspešnic - v tretjem delu filma Jaz, baraba (2017) je najstarejša Grujeva hčerka Margo nosila majico s podobo Grincha na sprednji strani, kar je bila očitna napoved prihajajočega animiranega filma Grinch. V prvem delu Jaz, baraba (2010) pa je Margo nosila majico s podobo možica Loraxa in tako napovedovala animacijo Lorax (2012), ki je tudi posneta po zgodbi Dr. Seussa. Tudi v drugih animacijah najdemo očitne napovedi - v Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov (2016) je na zadnji strani avtobusa, ki so ga živali ukradle, oglas za gledališko predstavo Zapoj in tako napoved nove animirane uspešnice Zapoj (2016).

Animirana komična poslastica GRINCH bo na sporedu na vseh rednih lokacijah MOJKINO v decembru ob 16:30 uri.

Preverite če bo Grinchu letos uspelo ukrasti božič ter si zagotovite vstopnice na: https://mojkino.mojekarte.si/Grinch

Se vidimo! :)