V MOJKINO PRIHAJA ROBIN HOOD, KOT GA ŠE NISTE VIDELI!

  • Vpisana dne 04.12.2018 ob 15:29
V MOJKINO PRIHAJA ROBIN HOOD, KOT GA ŠE NISTE VIDELI!

Robin Hood v popolnoma novi preobleki prihaja v MOJKINO decembra! Vsem dobro znana legenda je ponovno postala film, kjer v glavnih vlogah navdušujeta Taron Egerton in Jamie Foxx!

Morda si mislite, da dobro poznate brezčasno legendo – a Robina Hooda v takšni inačici še niste videli. Film, ki si ne privošči niti hipa oddiha, slovitega izobčenca prikazuje kot temačnega in pozornost zbujajočega junaka v mestu, v katerem vre in ki bi mu prav prišel natanko tak junak. Robinov prvi upor proti Kraljestvu na platnu izbruhne v krvave bitke, sijajno koreografirane spopade, neomajno prijateljstvo in brezčasno ljubezen. Povsem nov pogled na Robina Hooda je film epskih razsežnosti, ki lepo pristoji novemu rojstvu filmskega junaka.

»Pri tem filmu ni prav nič kostumskega ali tradicionalnega,« pove zvezda filma Taron Egerton, »saj ne gre za Robina Hooda, kakršnega sem videl doslej. Želeli smo preseči vse to in ustvariti nekaj, kar deluje sodobno. Naš film se odvija v neverjetnem ritmu in je zabaven. V njem so krasno prijateljstvo, nekaj romantike in vrsta smrtonosnih akcijskih vragolij.«

Robin Hood, ki ga mnogi že nestrpno pričakujemo, bo decembra na vseh rednih lokacij MOJKINO na sporedu ob 20:30 uri.

Vstopnice si že lahko zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/Robin+Hood

Se vidimo! :)