QUEENI PRIHAJAJO DECEMBRA V MOJKINO

  • Vpisana dne 02.12.2018 ob 13:04
QUEENI PRIHAJAJO DECEMBRA V MOJKINO

"Legenda si, Freddie. Vsi smo legende."

 

Bohemian Rhapsody je epska zgodba o legendarni rock skupini Queen in pevski legendi Freddieju Mercuryju - človeku, ki je verjel v sebe in svojo glasbo takrat, ko nihče drug ni. Podiral je vse stereotipe in kršil vsa pravila, s tem pa postal ena največjih glasbenih ikon vseh časov.

Film je močan poklon Queenom, njihovi glasbi in izjemnemu pevcu Freddie Mercury, ki je kljuboval stereotipom in prestopal meje ter postal eden najljubših zvezdnikov na planetu. Film spremlja strm vzpon benda skozi legendarne pesmi in revolucionaren zvok, njihov grozeči konec, ko je Mercuryjev življenjski slog ušel z vajeti, ter njihovo zmagovalno ponovno združitev na večer Live Aida, ko je Mercury, soočen s smrtonosno boleznijo, povedel bend v enem najveličastnejših nastopov v zgodovini rok glasbe. Pri tem pa utemelji zapuščino benda, ki je bil vedno bolj kot družina in ki vse do današnjega dne še naprej navdihuje avtsajderje, sanjače ter ljubitelje glasbe.

 

Glasbeni spektakel Bohemian Rhapsody si boste lahko na velikemu platnu ogledali na vseh rednih lokacijah MOJKINO v decembru ob 18:15 uri.

Vstopnice si čimprej zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/Bohemian+Rhapsody

 

Se vidimo :)