PRIPRAVITE ČAROVNIŠKE PALICE, MAGIČNE ŽIVALI PRIHAJAJO V MOJKINO

  • Vpisana dne 06.11.2018 ob 17:32
PRIPRAVITE ČAROVNIŠKE PALICE, MAGIČNE ŽIVALI PRIHAJAJO V MOJKINO

Vsi ljubitelji pisateljice J.K. Rowling, pripadniki čarovniškega sveta, sledilci Harry Potterja in vsi ostali, boste prišli na svoj račun novembra, ko v MOJKINO pride novi del franšize Magične živali.

Druga od petih povsem novih pustolovščin iz čarovniškega sveta avtorice J.K. Rowling nadaljuje zgodbo tam, kjer se je končal prvi film: čarovniški kongres MACUSA je s pomočjo Salamanderja Scamandra (Eddie Redmayne) zajel mogočnega čarovnika Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). A kot je bil obljubil, je Grindelwald ušel in zdaj nabira privržence, ki se jim niti sanja ne o njegovih resničnih namenih: vzgojiti namerava čistokrvne čarovnike, s pomočjo katerih namerava zavladati vsem nemagičnim bitjem.
Albus Dumbledore (Jude Law) v želji, da Grindelwaldu prekriža načrte, za pomoč prosi svojega nekdanjega študenta Salamanderja Scamandra. Ta pristane, a se ne zaveda, kakšne nevarnosti ga pri tem čakajo. Zabrišejo se meje in na preizkusu sta tudi ljubezen in pripadnost – celo med najbolj predanimi prijatelji in družinskimi člani – čarovniški svet pa postaja vse bolj razdvojen.

Vstopnice za težko pričakovani drugi del franšize MAGIČNE ŽIVALI, ki sledi pustolovščinam Newta Scamanderja, si zagotovite že danes na: https://mojkino.mojekarte.si/magicne+zivali

Se vidimo! :)