MALA NOGA prihaja v MOJKINO

  • Vpisana dne 09.10.2018 ob 12:52
MALA NOGA prihaja v MOJKINO

Oktobra v MOJKINO prihaja risani film z vrhunsko igralsko zasedbo, izvirno glasbo in s toplim sporočilom. Mala noga nas popelje v deželo snega in ledu, kjer se zgodi legendarni nesporazum. Film je popolna zabava za celotno družino in morda boste znova začeli verjeti v pošasti…

Film na glavo obrne enega največjih mitov, ko brihtni mladi jeti odkrije nekaj, za kar je mislil, da ne obstaja – človeško bitje. Novica o tej »mali nogi« hudo pretrese preprosto skupnost jetijev; sprašujejo se, kaj vse bi še utegnilo obstajati zunaj njihove zasnežene vasice.

Ideja o srečanju je porodila zgodbo o prijateljstvu, pogumu in veselju do odkrivanja novih stvari. Vesela, nasmejana pustolovščina se dogaja v očarljivem zasneženem svetu nad oblaki. Vse se začne, ko se človek po imenu Percy znajde iz oči v oči – ali, če smo natančni, iz oči v kolena – z jetijem po imenu Migo. To osupljivo srečanje oba povede na nepričakovano popotovanje, polno odkritij, ki jima bo omogočilo večjo tolerantnost, izzvalo njuno zakoreninjeno premišljanje in jima pokazalo, da se v življenju lahko zgodi več kot le tisto, kar sta si sploh mislila, da je mogoče.

Animirane komične pustolovščine MALA NOGA ne zamudite na vseh rednih lokacijah MOJKINO.

Vstopnice pa si že lahko zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/search.php5?searchword=mala+noga

Vljudno vabljeni!