Medvedek Pu?...v MOJKINO prihaja Christopher Robin

  • Vpisana dne 07.10.2018 ob 21:06
Medvedek Pu?...v MOJKINO prihaja Christopher Robin

Zgodbo o Medvedku Puju je napisal angleški avtor Alan Alexander Milne, ki je inspiracijo dobil pri svojem sinu Christopherju Robinu in njegovemu plišastemu medvedku, ki ga je poimenoval Winnie The Pooh. Tudi ostali Pujevi prijatelji: Sivček, Tiger in Pujsek, so bile igrače Christopherja Robina, ko je bil še otrok. Walt Disney Pictures Studio nam bo pričaral zgodbo o pomembnosti pravilnih odločitev in nas v družinski avanturi Christopher Robin opomnil na to, da nikoli ni prepozno spomniti se na otroško igrivost in brezskrbnost.

V ljubeči Disneyjevi zgodbi z naslovom Christopher Robin, tako spoznamo, kako je mlad fant, ki se je včasih podajal v številne avanture v družbi odločnih in simpatičnih živali (Winnie Pooh), odrastel in se izgubil na življenjski poti. Njegovi dragi prijatelji iz otroštva bodo zakorakali v svet ljudi in skušali pomagati Christopherju, da ponovno prebudi otroka v sebi.

 

Christopher Robin v oktobru prihaja v MOJKINO. Srčne Disneyjeve zgodbe ne smete zamudite ob 18.45 uri, na naslednjih lokacijah:

19.10.2018 - Dvorana Prve slovenske vlade, Ajdovščina

20.10.2018 - Kulturni dom Postojna

25.10.2018 - Ljudski Dom, Kranjska Gora

26.10.2018 - Kulturni center Ravne na Koroškem 

27.10.2018 - Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica

 

Vstopnice si že lahko zagotovite na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/search.php5?searchword=christopher+robin

 

Vabljni! :)