Najbolj nerodni tajni agent prihaja v MOJKINO

  • Vpisana dne 02.10.2018 ob 17:59
Najbolj nerodni tajni agent prihaja v MOJKINO

V oktobru se v MOJKINO vrača najbolj nerodni agent njenega veličanstva - Johnny English. V tretjem delu komedije se igralec Rowan Atkinson vrača kot priljubljeni tajni agent, ki se na novo misijo vrača naravnost iz pokoja. Ker je hekerski napad razkril identiteto vseh delujočih tajnih agentov v Veliki Britaniji, je Johnny English tako zadnje in edino upanje, da pretkanega hekerja ulovi.

 

Ne zamudite akcijske komedije JOHNNY ENGLISH SPET V AKCIJI na vseh lokacijah MOJKINO:

18.10.2018 - Dvorana kina Železar, Jesenice

19.10.2018 - Dvorana Prve slovenske vlade, Ajdovščina

20.10.2018 - Kulturni dom Postojna

25.10.2018 - Ljudski Dom, Kranjska Gora

26.10.2018 - Kulturni center Ravne na Koroškem 

27.10.2018 - Dom na Vidmu, Ilirska Bistrica

 

O ZGODBI:

Velika Britanija je v nevarnosti. Pet dni pred vrhom G12, ki ga prvič gosti premierka, je varnost tajne obveščevalne službe MI7 ogrožena, saj je identiteta vseh tajnih agentov razkrita. Edino upanje, da izsledijo storilca je, da pokličejo na misijo upokojenega tajnega agenta, vendar je večina agentov ali mrtva ali pa so blizu smrti. Vodstvo MI7 nima druge izbire, kot da na misijo pokliče Englisha … Johnnyja Englisha.

English, ki v zadnjih letih šolarje uči tehnike vohunjenja, sprejme svojo nalogo, vendar kmalu ugotovi, da so se stvari precej spremenile, odkar je bil sam na terenu – pištole in druge napravice so zamenjali digitalni telefoni, športe avtomobile so zamenjali električni. A kljub temu, da je English »stara šola«, hitro najde način, kako z analognim pristopom ujeti digitalni duh. Oboroži se z različnimi svojimi pripomočki ter se z nekdanjim sodelavcem odpravi na misijo iskanja hekerja.

 

Vstopnice so že na voljo na: https://mojkino.mojekarte.si/tickets/search.php5?searchword=johnny+english

 

Se vidimo! :)