v MOJKINO septembra prihaja Mamma Mia! Spet začenja se

  • Vpisana dne 09.09.2018 ob 22:24
v MOJKINO septembra prihaja Mamma Mia! Spet začenja se

MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE je s priljubljenimi glasbenimi uspešnicami skupine ABBA in originalno igralsko zasedbo sredi poletja pričela osvajati gledalce po kinematografih, v septembru pa bo prišla tudi v MOJKINO.

Deset let po prvem delu uspešnice, se tako vrača originalna igralska zasedba, pridružijo pa se ji tudi novi obrazi, ki bodo zaigrali glavne igralce v mladih letih. Zgodba se torej vrača nekaj desetletij v preteklost in se prepleta s sedanjostjo. Snemanje drugega dela priljubljenega muzikla je več tednov potekalo na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba tudi v drugem delu.

 

ZANIMIVOSTI:

  • V drugem delu bomo slišali Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela.
  • Kot je že znano, so drugi del priljubljenega muzikla posneli na hrvaškem otoku Vis. Snemanje se je začelo lanskega avgusta, zaključilo pa decembra.
  • Čeprav je Cher od svoje igralske kolegice Meryl Streep starejša le tri leta, bo v drugem delu zaigrala njeno mamo.
  • Za upodobitev prijateljice Tanye v prvem delu filma so vlogo ponudili prav pevki Cher, ki pa jo je zavrnila. V drugem delu se bo tako pojavila v drugi vlogi.

 

Vstopnice so že na voljo v predprodaji na https://mojkino.mojekarte.si/tickets/search.php5?searchword=mamma+mia.

 

Vabljeni! :)